22 Aralık 2016 Perşembe

Otopay Ile Her sey daha kolay

Otopay

Degisen dunya ile birlikte, ozellikle de gelismis ulkelerin insanlari tuketim toplumu haline gelmis, alisveris yapmaya yetmeyen sokak aralari buyuk avm lere donusmus, hatta zamanla bu da yetmemeye baslamis, internetin cig gibi devlesmesiyle neredeyse evinden cikmaya usenen ekran bagimlisi kisiler olarak, neden tuketimlerimizi internet uzerinden de yapmiyoruz diye sorgulamaya baslamis duruma gelmistik. Ardindan internet uzerinde sorf yaparken yavas yavas alisverisin de tadina varmaya basladik. Oturdugumuz yerden sepetini olustur, ode tutari gelsin kapina derken, kisisel bilgilerini kotu niyetleri kisilerin ellerine geciren bir cok kisi, artik internet ve alisveris kelimesini yanyana bile duymak istemedi. Cunku gelisen dunya ile birlikte gelisen dolandiricilik yontemleri herkesin korkulu ruyasi haline gelmeye basladi. 

Hal boyle olunca yeni alternatiflarde gelistirilerek toplumlara sunulmaya baslanmistir. İste yeni aliskanliklarimizdan biri de on odemeli kart sistemleri diye gecen Astropay, Paykasa ve Otopay. Ancak durumu analiz eden bazi firmalar butun aksilikleri ortadan kaldiracak yeni fikirler ureterek kisisel bilgilerimizin tamamen gizli kalmasini saglayan odeme bicimi gelistirerek bizlere yepyeni bir dunyanin kapilarini araladi.

Bunlardan biri de Otopay!

. Otopay ulkemizde henuz Astropay veya Paykasa gibi bilinmese de, neredeyse tum Avrupa da bilinen ve kullanilan bir kart. Hatta ulkemizin aksine satisi internet uzerinde kalmayip gazete bayilerine kadar inmis durumda. Uretici firmasi Ingiltere.

. Otopay, Astropay veya Paykasanin aksine 19 haneli bir koda sahip. 

. Alim kuru Euro uzerinden belirlenmekte.

. Internet uzerinde Otopay satan firmalardan kisisel bilgilerinizi vermeden satin alip alisverislerinizde kullanabilecegiz son derece guvenli bir kart.

. Satin alim isleminizi diger butun on odemeli kartlarda oldugu gibi banka havalesi veya mobil odeme yontemi ile gerceklestirerek 2 dakika gibi kisa bir surede Otopayi elinize gecirebilirsiniz.

. Otopay kullanacaginiz siteler kartinizin 19 hanesi disinda sizden baska hicbir bilgi istemecek ve kartiniz kodunuzu girer girmez aktif hale gelmis olacaktir.