31 Mart 2016 Perşembe

Otopay hakkinda bilmediklariniz

Otopay kartvizit Günümüz teklojolilerinde innternet tabanlı ortamlarda asude ve güvenli bir şekilde size akım olanağı sağlar.Nasıl Mı ? örneğin güven kartınız var ne kadar kullanabilirsiniz limitiniz derece fakat adi otopay eke sahibi olarak limitiniz derece değil cebinizdeki cirim kadar harcarsınız henüz fazlasını harcayamassınız bu da size sınırları zorlamamanızı sağlar.

Otopay son zamanlarda çıkan öteki yeni kart yöntemlerine benzemektedir.Hatta geçen kamer cashxir sütsüz sanarak yeni bir kartpostal türü artık bu kartların kuma özelliği esasta bir kullanılmaları veya işlemleri özdeş fakat kuruluş şekilleri ve firmaları farklıdır.Günümüzde bir yoğun vakıf birimi bulunduğunu varsayarsak bu eke tiplerinin euro dolar şeklinde olabileceğini oran buyurmak rahatsızlık olmayacaktır.

Otopay kartlar 10-20-50-100-200-150-250 şeklinde alınabilir ve bu kartlar dolardır.

Güvenli ve durağan telefon numaralarını paylaşan firmalardan alışveriş yapmanızı öneririz.Sanal bir bölüm ikrar edilsede en sonunda temel zararlar ile karşılaşaabilme ihtimali yüksektir oy üzden kimlik bilgileriniz şahsi bilgileriniz gibi kişisel bilgilerinii kimse ile paylaşmayınız.


Otopay

Nerelerde Kullanılır ?

Bu sual için google da biraz tetebbu yapmanız yeterlidir bizim kültürde genel anlamda üründen bilgiye degilde sıkıştığımız dönem aa buda ne yen print herhalde otopay kartpostal diye bu kartı gerçekleştirme ika modeline gideriz.Buda gayet olağan tabi ki


İstediğiniz tutarda otopay eke satın kaldırmak için alıcı temsilcilerinden olgun alabilirsiniz., kesif yalnız zarafetli bir tasar tipidir. Bu yüzden hareketli cihazlar için idealdir.

Otopay yeni ev ifa şekillerinden biridir . nüsha astropay ve paykasa sistemi kabil düşünebilirsiniz yatırımı gayet zahmetsiz ve güvenlidir. sorunsuz işlemler ongun müşteriler için Mariskart sizlerle


Neden Otopay ?


Güvenli kişisel marifet paylaşımı namevcut basit basit ucuz elan ne olsun ehliyetli değil mi sizce  ?


Otopay kullanım süresi ?

Otopay kartınızı aaldıktan sonra 1 sene içinde kullanabilirsiniz

Otopay kartımı aldım aptal dayamak istiyorum ?

Otopay kartınızı aldınız amma sitenizde geçmiyor üzülmeyin art verebilisiniz ve saniyeler içerisnde paranızı geçmiş iadeli alabilirsiniz.Tabiki küçük bir boşluk ie çünkü eke işleme sokulduğunda belirli bir kısmı kaybediliyor lakin yine de bunca mazarrat ememiş oluyorsunuz en azından günlerçe nanay 3 aksiyon günü içerisinde diye bir derdiniz olmuyor çünkü 5 zaman içersinde havalenizi almış oluyorsunuz hemde istediğiniz bankaya !!

Otopay kartvizit satışlarımız başlamıştır.

Kaynak : http://www.mariskart.com

30 Mart 2016 Çarşamba

Paykasa kart bayisi

Paykasa kartvizit Bayi


Paykasa mı vira etmek istiyorsunuz bozuk pakasa mı olsun istiyorsunuz.Doğru yerdesiniz.Hem adi Hem ekonomik Hemde emin bir şekilde paykasa anaç sahibi olabilirsiniz şimdi paykasa bozdurma işlemide yapablirsiniz.

Paykasa Nedir ?

Eğer sende interneti geniş gür bir münasebet platformu ve yarar meşrut bir vasat haline dönüştürmek istiyorsan, paykasa kullanmaktan katiyetle çekinme Paranı güvence alacağın bir model olarak karşına çıkacak bu tur yöntemler, bir çok hengâm güven kartı ayrıca hazır para paradan elan oranlı bir yararlanma seçeneğini ayağına getirecektir kârlı alışverişler yapmış olup netin kampanyalı fırsatlarından yararlanmak istiyorsan, paykasa satın al ve vakit kaybetmeden kullanmaya başla Şuna iman ki genel ağ üstünden yapacağın online ilişki sistemi için, paykasa ve kullanma avantajlarından sana sunmuş olacağı özellikler, bu konudaki avantajlı tasarruf haklarını önüne getirecektir
paykasa satın hile ve kullanmaya sadece başla zira en iyi alış verişlerin yöntemi modernizasyon ve gelişmelerle birlikte, bu yöntem olarak görülecektir aradığın dayanıklı aşırı farklı mahsul görev ve ulaşılması takat olan teknolojik ürünlerin alışverişi için interneti seçeceksen, avantajlı bir ahzüita yöntemini adımı atmışsın anlamına gelir paykasa satın kızıl ve kullanmaya vakit kaybetmeden başla inan katı bunca muaddel e-ticaret sitesi ve online aksata sistemi üzerinde bu sistemin hareketli bir şekilde kullanılması, sana yeni avantajlar getirecektir bu tarz şeyleri görmek için, paykasa satın aldatma ve ahenkli bir şekilde kullanmaya başla böylelikle toplumsal hayatta almakta zorlandığın mütenasip pahalı hasılat seçeneklerini internette de haydi haydi bulabilirsin webin online ilişki sistemi ve pozitif avantajlarını bir fırsata yöneltmek için, on paralık vakit kaybetmeden paykasa satın kızıl Son dönemler içerisinde her mütenevvi ihtiyacını karşılayabileceğini bir platform olan mevhum âlem, e-ticaret sisteminin de katkısıyla birlikte, sana ciddi avantajlar sunmaya devam edecektir Bu olumlu gelişimlerden müstefit olmak için, paykasa satın kızıl ve kullanımından derhal kâr sağlamaya başlar

http://www.mariskart.com

29 Mart 2016 Salı

Paykasa kart Almalimiyim ?

Gscash kart Nereden Alınır ?

Gscash eke Son zamanlarda az çok öne çıkan bir teknolojik bir envestisman türüdür.Diğer kartpostal türleri kabil ( otopay,paykasa,astropay ) kabilinden bir aşırı e-kart çeşiti bulunnaktadır.

Gelelelim bu tur plasman kartlarını kesinlikle alabileceğimize

İnternet sayasinde artık herşeyi bir tık ile evimizin önüne çökertme telefonumuza eğik adresimize istediğimiz ürünü getirme imkanımız artık var kısaca velhasıl kelam google amcaya gscash yada sehven gscash yada paykasa yazıyoruz ve çıkan sonuçlar bizim için kötü ciddi genelde geniş bir düşünce olarak google da ilk sayfalarda hatta reklam vererek fazladan sâdır sitelere güvenmemiz gerektiği kabil bir alacak vardır ancak bu rüşvet astropay paykasa gscash ve otopay kartpostal lar gibi farazi sistemlerde dayanıklı işe çapkın çünkü sizin çökertme telefonu faturalı olan sağlam çakılı numarası olan ve öncelikle ufak miktarlarda cebin ki siz firmayı deneyin şirket size alışsın elan sonrasında güveni sağladıktan sonra istediğiniz oranda alabilirsiniz.

Bu tababet firmalar alelumum google beden sayfalarında görev alırlar ama genede sakınımlı olmanız da fayda var niteleyerek düşünüyoum zira gani tehlikeli sizinde canınızın yanmasını istemeyiz.

Gscash alırken bir nazarıitibar etmeniz müstelzim konu yatırdığınız aritmetik numarasının şirket hesabi olmasına ilgi etmelisiniz.Havalenizi yaparken son ekranda kime göndereceğiniz yazıyor şayet orda şirket imi yoksa şüphelenmelisiniz ancak son zamanlarda kişi firmalarıda kurulduğu için kimi firmalarda ad gözüküyor buda oldukça doğal gerçekte fakat siz gine de çıdam telefondan ortaklık yetkilileri ile görüşmeden iş yapmamanızı öneriyoruz.

gscash otopay kart ile aslında aynı sektörde bulunuyor ve ikisinin arasında hoppadak yalnız tek bir fark namevcut diyebiliriz kullanımlarıda dahil tutulmak gibi e kartpostal pin diyerek geçiyorlar ve hatta avrupada benzin istasyonlarıda birlikte karşınıza balkon ihtimali güçlü .

Bundan sonraki mevzumuz paykasa ve paykasa yı elbette alırız nereden alabiliriz paykasa satışı yapan firmalar ve elan nice bilmediğimiz bilgiler ile sizlerle ahbaplık etmek şartıyla selametle kalın

unutmayın siz siz olun internet ortamında güvenmediklerinizle konuşmayın ve muamele yapmayın özellikle tahminî kartpostal ve yamaç ödemeli eke alırken dikkatli olmanızı bir sefer henüz söylemek istiyoruz.
http://www.mariskart.com

27 Mart 2016 Pazar

Paykasa Peki Neden Paykasa ?

selam Bu yazımızda güven kartı ile paykasa ve otopay alışlarımız karşı konuşacagız.



Şimdi Bu dolaşma elektronik kartlar bildiginiz kabil internet üzerinde yararlanma için tasarlanmıştır ve esasta dizayn amacı ita kılmak sitediğiniz web sayfasına kişisel bilgilerinizin verirmemesi durumudur.



Şimdi paykasa yada otopay üzere civar ödemeli kartları güven kartı ile aldığımızda satın aldığımız firmada etiket ve itibar kartı bilgileri kendiliğinden olarak paylaşılmaktadır ve bu da güvenlik açığı doğurmaktadır.



Tabiki paykasa üzere kartları güven kartınız ile alıp almamak büsbütün sizin insiyatifinize bırakılmış bir yer aslında.



Bana sorarsanız itibar kartı ile paykasa satın dercetmek sorun örgütleme edebilir sanarak düşünüyorum.



Ssitem deniz şekilde işliyor siz paykasa satın sarmak istediğinizi belirtiyorsunuz size bir link gönderiliyor firma tarafından çökertme telfonunuza yada bilgisayarınıza siz o linke tıklayıp kredi kartı bilgilerinizi girerek tesviye işleminizi tamamlıyorsunuz ve şirket yetkililerinize tıpkı internet üzerinden havalename yaparmışcasına marifet veriyorsunuz ve 1-2 dakika içersinde sms olarak cep telonunuza şifre numaranız geliyor.



Ancak saygınlık kartının bir ikinci dezavantajıda normalde 50  TL ye aldığınız bir ürünü vezneci komisyonlarınıda eklersek güven kartı ile almaya çalışırsanız 70 ila 80 TL ortada bir rakamı gözden çıkarmanız gerekecek kabil duruyor.



Ben derim ki kadim sistem atm lerden kartsız prosedür yada internet bankacılığınız var ise yok sa da aşkın kolayca bir teelfon ile çıktı kolayca genel ağ bankacılığı açılıyor hatta mebzul yalın kat bu kabilinden yöntemler ile paykasa satın ahzetmek henüz makul kadar duruyor ama dediğim kabil bu top siz müşterilerimizin tercihi.



Biz firma olarak Paykasa ve gayrı yamaç ödemeli kartları para kartı yada mobil tesviye ile satmıyoruz yalnızca atm ve genel ağ havalesi kabule diyoruz.



Kredi kartı ile satım yapan her firmaya güvenmeyin kesinlikle sabr telefon numarası isteyin.



http://www.mariskart.com

Paykasa: Paykasa Peki Neden Paykasa ?

Paykasa: Paykasa Peki Neden Paykasa ?: selam Bu yazımızda güven kartı ile paykasa ve otopay alışlarımız karşı konuşacagız. Şimdi Bu dolaşma elektronik kartlar bildiginiz kabil int...

Paykasa İle Neler Yapılabilir ?

Nedir Bu paykasa ?


Son zamanlarda internet ortaminda sikca rastladiginizi dusundugum, Paykasa, Astropay gibi

kartlarin ne oldugu hala merak konusu? Bir cok kisinin kullanim alaninda yer alan bu kartlar, nasil

olsa benim hayatimda yer almayacak deseniz dahi, ogrenilmesi gereken yeni nesil odeme sistemi

aslinda! Biliyorum, internet ve odeme sistemi bir arada kullanildiginda, akla hemen, guvensizlik va

da dolandirilma gibi soru isaretleri geliyor ki haksiz oldugunuzu da soyleyemeyecegim!

Gunumuzde gelisen teknoloji ile birlikte kandirma, kandirilma da baska bir boyut kazandi ve calan

her telefondan, satin alacagimiz her urunden suphelenir olduk! Iste tam da bu nedenle, gonlunuzu

rahat ettirecek yeni nesil bu kartlar piyasaya suruldu aslinda. Kullanimi son derece pratik, kisisel

bilgilerinizi gizli tutan, ustelik paranizin miktari kadar satin alinabilen bu kartlar sayesinde,

guvenli internet alisverisi artik size goz kirpiyor!

Nasil alacaksiniz?





Kartlarin satisini yapan guvenilir web sitelerinin canli destek hattindaki musteri temsilcileriyle

goruserek satin almak istediginiz miktardaki sanal kartiniza, tarafiniza iletilecek olan kod

sayesinde sahip olacaksiniz. Sonrasi mi? Iste orasi size kalmis, girin istediginiz adrese ve baslayin

guvenli alisverise!